Az ajándékboltom új terméke

Számtalan helyen láttam már olyan ajándéktárgyat, amit a törölköző hímzés segítségével varázsoltak a polcokra, mert azt bizton tudom, hogy nem egyesével, kézi hímzéssel kerültek bele a szebbnél szebb és színesebbnél színesebb nevek az egyes törölközőkbe. Én egy kis város ajándékboltjának a tulajdonosa vagyok, és szerettem volna a kínálatomat bővíteni ilyen törölközőkkel, mert szerintem nagy kereslet lenne rá, és közel s távol nem nagyon tudok olyan üzletet, ahol meg lehetne egy-egy ilyet vásárolni, de sajnos egy gép vételéhez egyrészt a keresletem is kicsi, másrészt félre tett tőkém sincs elég, tehát én azt a taktikát választottam, hogy összegyűjtöttem egy jó kis tőkét, és több hímzett törölközőt terveztem lerendelni, amit aztán elraktározok, és később mindig-mindig lehet bővíteni ezt az állományt. Úgy terveztem, hogy közel kétszáz darab ilyen törölközőre elegendő pénzt gyűjtök össze, amivel már azért el lehet indulni és nem kell hetente egy-egy darabot utánrendelni.

Igen ám, csak hogy közel s távol nem nagyon találtam olyan helyet a kezdetekben, aki vállalata volna azt, hogy legyártja nekem ezt a kétszáz darabot egyben. Mindenki azt mondta, hogy hetente körülbelül tíz darabot tud vállalni, és így tudja teljesíteni a kétszáz darabot, ráadásul igen csak magas árat is mondtak ezekre a leszállításokra.

Én hát nem adtam fel, tovább keresgélve megtaláltam a himezd.hu csapatát, akik hihetetlen kedvességgel és semmi kérdés nélkül vállalták a leszállítást, igen jó áron, és csak annyit kérdeztek, hogy melyik milyen színű legyen és mi legyen ráírva, na és persze hát a méret sem mindegy. Meglepődtem de nagyon meg is örültem, azóta pedig a kis üzletem új kínálata a hímzett törölközők ajándéka. Én imádom, és ahogy látom a vendégeim is szeretik mert fogy rendesen.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük