Egyedi konyhabútorok készítése

Egyedi konyhabútorok készítése

Ha lakásfelújítást tervezel akkor hamarosan rá fogsz jönni, hogy otthonod egyik legfontosabb helyszíne a konyha. Ezért sokan külön szoktak hozzálátni, hiszen nem csak a nagy elköteleződés az ezzel járó vesződségek is nagyobbak, mint más helységek esetében. A konyha központi szerepet tölt be a család életében, nem csak az itt készülő ételek miatt, illetve a közös étkezések okán, hanem, mert ak onyha talán az egyik legkihasználtabb helysége otthonunknak.

Egyedi konyhabútorok készítése

Ha megvan a helységünknek a tervezett színe, akkor célszerű a festés előtt kitalálni az új konyhabútorunkkat is. Mivel minden helység más és más nincs egyszerű dolgunk, hacsak nem minden a nagy könyvben megírtak szerint lett tervezve, kialakítva. Ha a konyhánk fala nem teljesen sík, vagy a közmű kiállások nem úgy lettek bekötve, ahogyan azt a bútorgyártok szabványa előírja, akkor erősen kompromisszumos az új bútorunk helyzete. Hacsak nem fordítjuk meg a folyamatot és egyedi konyhabútor rendelésén gondolkozunk el. Ebben a formában biztosan minden a mi konyhánkhoz lesz szabva és nem kell tartanunk a később kiderülő kellemetlenségektől. Az egyedi konyhabútor esetében komoly előzetes felméréssel kell számolni. Viszont lehetőségünk van eldönteni, hogy milyen anyagokból, milyen színekkel és milyen kialakítással készüljön el az új bútorunk. Mi mondhatjuk meg, hogy hova készüljün polc és hova a fiókok.

A bútorhoz használt belső vasalatok és sínek típusa is megmondható, így valóban egyedi és igényeinknek megfelelő lesz az új konyhánk ékessége.

Az egyedi bútornak van még egy nagy előnye! Az ilyen bútorok a legtöbb esetben sokkal tartósabbak és hoszabb távon számolhatunk velük, mint a sorozatgyártott típusok. Attól sem kell tartanod, hogy ajtók megereszkednek, mint a legtöbb esetben.

Már csak azt kell eldöntened, hogy kit bízz meg az új bútor elkészítésével. A korábban linkelt Slam Bútor csapatát ajánljuk maximálisan, hiszen 17 éves fennállásuk óta több 100 egyedi konyhabútort készítettek. Ebből adódóan nem fogsz találni megfelelőbb vállalkozást a konyhád bútorának megálmodására és megvalósítására.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük