Kijelzővédelem

Kijelzővédelem: maximális biztonság, láthatatlan védelem

A napjainkban elterjedt korszerű okostelefonok legnagyobb alkotó eleme és egyben talán a legsérülékenyebb is nem más mint a kijelző. Ebből adódóan mindent meg kell tenni a védelmének érdekében, már ha nem akarunk mélyebben a zsebünkbe nyúlni, vagy jelentős értékvesztéssel számolni. Hiszen nem csak az azonnali törés lehet szembetűnően, a karcok is vonnak az élvezeti értékből és az árból is ha el akarjuk adni a mobilunkkat.

A cikkhez a témakör specialitái nyújtottak segítséget: https://kijelzovedelem.hu

Kijelzővédelem: maximális biztonság, láthatatlan védelem

A szakemberek szerint a kijelzővédelem témakörében fontos, hogy megbízható forrásból szerezzük be a képernyőnk védelmére szolgáló protektorokat. Vannak olcsóbb típusok, de azok nem fognak akkor védelmet nyújtani, mint a komolyabb, és sajnos drágább modellek. Mint az élet legtöbb területén itt sincs nagy őjdonság az árakkal kapcsolatosan, a jobb anyaghasználat magasabb árat eredményez a legtöbb esetben. Kivételt képez ez alól, ha egy “brand” rá van húzva a normális megszokott minőségű termékre, hiszen akkor ugyanazért fizethetünk több pénzt.

Mire jók kijelzővédők?

Védenek a fizikai és mechanikai sérülésektől: esésektől és karcoktól, azaz a mindennapok óvatlan pillanataitól. Persze típusonként eltérő a védelem mértéke, azaz még manapság is a legjobb a kijelzővédő üvegfólia, de igen népszerű a folyékony nano folyadék is. Sőt sokan még mindig a hagyományos fóliákra esküsznek. Gondolj bele, hogy egy ilyen pár ezer forintos tétel meg tudja óvni a telefon képernyőjét az óvatlan pillanatokban bekövetkező esések ellen. Tehát még ha 3-4 ezer forintos képernyővédő üveget veszünk, akkor is 90%-al jobban járunk, mintha a kijelzőt kellene kicsierélni a telefonunkban. Ez persze adott esetben a telefonunk és kijelzőnk típusától is függhet.

A mai modern üvegfóliák jobbak abban is a korábbi változatoktól, hogy keményebb felületük ellenállóbb, a speciális kontakt anyaguk miatt kevésbé levegősödnek és a nagyobb védelem mellett kellemesebb használatot is biztosítanak.

Ha bővebben érdekel a téma, akkor nézz szét a korábban linkel kijelzővédelem oldalán!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük