Lehetsz te is címlaplány

Egy nő, attól nő, ahogy kinéz. Ahogy ad magara, ahogy viselkedik, amilyen a kisugárzása, a megjelenése. Minden férfi álma egy tökéletes nő, aki a címlapról lelepve, minden nap ugyanolyan jó formában tündököl. Sajnos, ilyen nem létezik. Azon kívül, hogy a természetben nem érvényesülnek a Photo shop javítások, nem tudunk zsebben tartani egy fodrászt, egy sminkest, így nem tudunk folyamatosan úgy kinézni, mint a címlaplányok.

Viszont megtehetünk mindent, annak érdekében, hogy a lehető legtovább tartsuk fent azt a látszatot. Tartósabb smink, erősebb rúzs és kis odafigyelés kérdése az egész. Ami a leglátványosabb a ruhán és a sminken, valamint a hajunkon kívül, az nem más, mint a cipőnk. Viszont őt a legnehezebb mindig tisztán tartani, mindentől megóvni. Sár, szennyeződés, kopás és még sorolhatnám a megannyi tényezőt, ami kihathat a cipőnkre. Igaz, ezekből a legsúlyosabb a kopás vagy dörzsölés, hiszen azt nem lehet lemosni, vagy kitisztíttatni, mint a sarat, valamint egyéb szennyeződést. De van egy olyan csodás megoldás, amely minden igazi nő kedvére tesz.

Ez nem más, mint a Heelgood cipősarokvédője. Ezek olyan elasztikus anyagú sarokvédők, amelyek az autókárpit okozta sérülésektől, és a gumiszőnyeg által okozott makacs foltoktól védi meg a cipőinket. Míg a sár lemosható a cipőről, a sarkak kopásai sajnos nem mindig javíthatóak, ha mégis, nagy költségekkel járhatnak, ezért is tökéletes ez az egyszerű eszköz, mely nagyszerű védelmet nyújt. Általa mindig szép cipőben állhatunk bárki elé, bármilyen helyzetben. Ez segít, hogy a férfiak szemében még inkább címlaplányoknak tűnhessünk.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük