Kincset érő barátok

Én nem tartom magam egy egoista embernek, de mindezek mellett butának sem. Azt sem mondhatom, hogy túl okos lennék, olyan átlagemberként élem az életemet. Azt is tudom, hogy vannak nekem is gyenge pontjaim vagy ha úgy tetszik gyengeségeim, és ezekkel is tisztában vagyok, számba is szoktam őket venni, mert azt gondolom, hogy ez egy fontos része egy ember önismeretének. Nem értek például a telefonok világához, de azt kell mondjam, hogy bizony a számítógépekhez sem igazán.  Nekem is okos telefonom van, és amit a férjem letölt rájuk vagy megcsinál rajta azt használom is, de én ettől többet sajnos nem értek hozzájuk.  Az biztos, hogy nekem nem éri meg belevágni ennek a tanulásába és a próbálkozásba sem, mert számtalan ilyen cél kudarcba fulladt sajnos és fel kellett ezt ismernem. Hála a jó égnek mindig akad segítségem egy-egy jóbarát vagy a férjem személyében, akik egy-egy program letöltését vagy beállítását megoldják nekem a készülékemen.

Életemben először fordult elő velem, hogy nagyon gyors és tüzet oltó segítséget kellett kérnem, mert amire szükségem volt, de nagyon rövid időn belül, az egy xiaomi szervíz budapest területén. Nekem persze alapvetően célom lett volna hogy minél közelebb legyen, de őszintén szólva amennyi elrettentő példát hallgattam végig, még beszéltem az ismerőseimmel, én mondtam a férjemnek, akitől végül segítséget kértem, hogy bárhová elmegyek a jó csapatért, ha azt mondja hogy profin és szakértő módjára dolgoznak.  Nekem nagy szükségem van a készülékre és az azon tárolt adatokra, nem csak a mindennapi életben, de a munkában is, így bárhova elmegyek, csak jó csapatra és valódi segítségre leljek.

Például nagyon jól tudom, hogy a főnököm nem egyszerűen fogadná, hogy sikerült teljesen összetörtön a céges telefonom kijelzőjét, ezért is próbálom minél gyorsabban, a hétvége lefolyása alatt megoldani ezt a feladatot, hogy még véletlen se jöjjön rá, hogy ez bármikor megtörtént. El is vittem tehát a telefont, ahogy megkaptam a címet, a xiaomiszervizshop.hu csapatához, akik szinte hihetetlen sebességgel és nagyon profin megcsinálták a telefonom. A címük már megvan, a beállításokat is megcsinálták nekem, rendkívül kedvesek és segítőkészek voltak, és így a főnököm se fogja megtudni sosem hogy ez egyáltalán megtörtént. Az élet megy tovább, a férjem pedig kap egy hatalmas ölelést, mint mindig, ha valamit megcsinál a telefonomon.