Az új kedvencem

Nem tudom kinek ismerős az az érzés, amikor le szeretné cserélni valamelyik régi, de nagyon a szívéhez nőtt és sokat használt készülékét, hogy lelkiismeretfurdalással keresgél az új eszközök között, mert a régivel nem igazán tud mit kezdeni. Persze elrakja, mert nyilván az az érzés van benne, hogy majd még biztosan fogja tudni használni, de tudja a szíve mélyén, hogy valójában nem nagyon fogja többé levenni a polc tetejéről és használni, mert hát az új készülék mellett nem igazán van helye, de kidobni nem tudja, elajándékozni ritkán lehet, eladni pedig saját maga nem szeretné mert nagyon sok macera és idő, energia.

Én legutóbb az ipad készülékemmel voltam így, hiszen egy újat néztem ki magamnak, mert már a réig elég nehezen bírta a munkámban az iramot, de egyszerűen nem volt szívem letenni a szekrénybe a régit és tudni, hogy többé bizony valószínűleg elő se fogjuk venni. Az egyik nagyon jó barátom azonban ajánlott egy tökéletes megoldást, az almabazar oldalán ugyanis végigolvastam, hogy lehetőségem nyílik az értékesítéshez a segítségüket kérni, hiszen használt apple termékek bevételével, szükség esetén felújításával és aztán értékesítésével foglalkoznak.

Nem is kellett több, azonnal felkerestem őket és bevittem a régebbi eszközeimet. Hatalmas lelkes és szakmailag tökéletes csapat fogadott. Hihetetlen módon értenek ezekhez az eszközökhöz, nagyon jó árakon és korrekten dolgoznak. Engem teljesen levett a lábamról, hogy ma már lehet ilyen nagyon tiszta és egyértelmű, biztos szolgáltatást kapni az apple termékek piacán. Mindenki biztos lehet benne, hogy pontosan tudja milyen gépet vesz, legyen az egy régebbi vagy egy telesen új eszköz, és abban is, hogy teljesen korrekt áron juthatnak hozzá vagy épp adhatják be eladásra. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Biztosan nem fognak bennük és a szolgáltatásukban sem csalódni.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük