Jegyesfotózás fontos nem csak a képek miatt

Jegyesfotózás fontos, de nem csak a képek miatt

 

Az esküvő előszobája a jegyesfotózás. Sokan izgulnak túlságosan, ezért nem is szeretnének, pedig fontos lenne már csak amiatt is, hogy megnézzék, hogyan tudnak együtt dolgozni fotósukkal.

Ha elmentek egy jegyesfotózásra, akkor nem csak egy klassz fotósorozatot kaptok, ami örök emlék és élmény lesz mindkettőtöknek, de rájöttök, hogy igen is lehet rólatok szép képeket csinálni. És ha már ezt tudjátok akkor magabiztosabbak lesztek az esküvőn is, amikor a fotózásra kerül sor. Jól fogtok szórakozni és jó esetben meg fogjátok ismerni azt a fotóst, akinek a kezébe adjátok életetek legszebb napjának a megörökítését. Ha pedig mégsem azt kapjátok, amire számítottatok még mindig lesz lehetőségetek mást keresni. Ez azért valljuk be, hogy az esküvő esetében nem mondható el.

Tehát nincs más hátra mint előre: nézzetek szét a neten és ha megvan a számotokra tetsző fotós, akkor kérjetek tőle egy időpontot jegyesfotózásra. Ezt akkor is megtehetitek, ha még nem tervezitek az esküvőt, hiszen sokan még friss párként is elmennek profi képeket készíttetni, amiből jópofa vetítést lehet csinálni az esküvői vacsora utánra. Az ilyen fotózást angolul love session néven találjátok (a jegyesfotózást pedig e-session). Árban ma a jegyeseknek, vagy a pároknak kb. 20 – 30 ezer forintot kell félretenni e célból, de sokan a fotósok közül ingyen adják, hogyha az esküvőről is megállapodunk velük.

Keressetek egy szép helyet, ahova a kedvenc elegánsabb ruháitokban el tudtok menni a fotók elkészítésére és az egészet fogjátok fel úgy, mintha egy randi lenne. Ami egy picit irányított keretek között zajlik. Ha van közös hobbitok, vagy egyező érdeklődési körötök, ami mutatós lehet a képeken, akkor jelezzétek ezt a fotós számára, aki ennek tudatában bele tudja szőni a képekbe, ezzel megőrizve az utókor számára egy kellemes emlék formájában.

Ha a témában további kérdésed lenne, akkor a fenti linken található esküvős képek csapatának tedd fel bizalommal, hamar a segítségedre lesznek.

Ha pedig megjegyzésed lenne írd meg kommentben, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük