Töltő: minden amire szükséged lehet eszközeidhez

Töltő: minden amire szükséged lehet eszközeidhez

A mai okoseszközök világában az egyik legfontosabb a megfelelő töltési háttér biztosítása, annak érdekében, hogy eszközeink ne a legrosszabb pillanatban merüljenek le. Az eszközök gyors fejlődését a gyártók nem tudták akkumulátor kapacitásban lekövetni, ezért sokan panaszkodnak rá, hogyn api szinten többször kell tölteni okostelefonjukat.

Milyen töltő megoldásban gondolkozz?

Az első és a legfontosabb az, hogy találjuk ki, hogy hol akarunk tölteni. Azaz, ha sokat járunk autóval és még navigálunk, vagy telefonálunk is közben, akkor kötelező a megfelelő autós töltő beszerzése. Arra figyelni kell viszont, hogy lehetőleg az akku kapacitásunk függvényében minél erősebb töltőfejet rendeljünk, hiszen, ha nem így teszünk még csatlakoztatott állapotban is csak merülni fog eszközünk. Ezért mindenképp nézd meg mielőtt rendelnél, hogy a kapott töltőfejed mekkora, és ha 2.1A erősség van ráírva, akkor autós töltőfejből is legalább ekkorát válassz.

Ha autónkban nem is lenne rá szükségünk, a munkahelyünkön egészen biztosan. Sokan tartják maguknál emiatt a gyári töltőt, de ez sem a legjobb megoldás, hiszen könyebben sérülhet. Ezért érdemes rendelni egy külön szettet, amit csak a munkahelyünkön használunk.

Ha már tudjuk, hogy hol fogjuk használni, akkor át kell gondolnunk, hogy mely megoldás a számunkra a legkényelmesebb. Azaz ha nem szeretnénk a vezetékekkel bajlódni, akkor rendelhetünk vezetéknélküli töltőt is. De ha erre nincs szükségünk, viszont szeretnénk az asztalunkon rálátni mobilunkra, úgy, hogy nincs kéz alatt, akkor egy töltő dokkoló a legideálisabb megoldás számunkra.

Mielőtt töltőt választunk abba is gondoljunk bele, hogy csak mi fogjuk e használni, mert ma már kaphatóak olyan aljzatok is, amik egy időben több telefont, vagy akár még tabletet is tudnak biztonságosan kiszolgálni. Saját tapasztalatom alapján érdemes egy komplett szettet beszerezni, azaz megrendelni egy töltőfejet, egy autós töltőt és a hozzájuk szükséges kábelt is. Így biztosan nem fogunk póruljárni, bárhogy is alakuljon a napunk.

Fontos még azzal is tisztában lenned, hogy nem mindegy milyen minőséget és márkát szerzel be. Én biztosra akartam menni, ezért választottam a garanciális tesztelt és márkás hálózati és autós töltő megoldások közül, melyben a WLshop csapata sok segítséget nyújtott. Arról nem beszélve, hogy a rendelés leadása után másnap megkaptam mindent.

Ha a témában további kérdésed lenne, akkor a fenti linken található WLshop csapatának írj nyugodtan, nem csak a személyes tapasztalatom alapján kedves és rendkívül intelligens szakemberek, hanem úgy olvastam mások is ezt tapasztalták.

Ha pedig megjegyzésed lenne írd meg kommentben, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük